Employer Description

Mi a legegyszerűbb pókerjáték?

Csak játszani a kezét, és nyerni vagy veszíteni. A legkönnyebben megtanulható játék az alacsony variancia. Annyira alacsony, hogy nem kell aggódnia a játék megtanulása miatt. Az összes kéz közül választhat, a döntések nem igazán számítanak. Megszoktuk, https://dunapokercenter.com hogy hátrafelé állunk, ezért megpróbáljuk megtartani pozícióinkat anélkül, hogy kockázatot vállalnánk. Emlékszem, hogy valaki ezt mondta nekem az elején, és csak nemrég értettem meg. Megtanuljuk, hogy a pozíció előnyt ad nekünk egy bizonyos típusú potban.

Amikor a kezünkben és a zsetonok mögött vagyunk, az asztal kényelmesen érzi magát ellenünk. Természetesen időről időre megtanuljuk játszani a kezünket. Ezért lehet olyan nehéz megtartani a középső pozíciót: tudod, hogy amikor az utolsó nagy vakod, a nagy vakod és az újbóli vásárlásod van, még mindig képes leszel az ellenfeledre. Azonban nem akarsz nagy kockázatot vállalni, ha egy rövid halomban vagy.

Minden játékosnak meg kell tennie egy bizonyos összeget a potba, és legalább egy chip szükséges a tét meghívásához. Általában egy kéz öt kártyából áll. A legjobb kéz ebben az esetben a 7-5-4-3-2 két vagy több különböző ruhában. Most lehet, hogy csak egy harmadik pár, de biztos, hogy hívják, ha az ellenfél fogadások kicsi. Egy másik hiba, amit látok, hogy a játékosok teljesen másképp játszanak ugyanazon típusú ellenfél ellen.

Tegyük fel például, hogy van egy magas zsebpárja, de az ellenfeled mutatja a dióféléket. Ebben az esetben meg szeretné győződni arról, hogy lazán játszik, mert ha az ellenfél a halmazt fogadja anélkül, hogy bármit is mutatna, akkor valószínűleg elveszíti. A másik hiba, amit látok, hogy keményen játsszuk. A legfontosabb az, hogy a tálcát kis méretben tartsuk. Az utolsó dolog, amit meg kell tennie, az, hogy üldözze az ellenfelét néhány dollárig, mielőtt rájönne, hogy nincs esélye.

Néha úgy viselkednek, mintha nem tudnák, mit csinálnak, de általában megvernek, és rosszul érzi magát, mert nem tartja be a technikáját. Ha megpróbálod megtanulni a játékot, akkor nem akarsz összpontosítani az ellenfeled legyőzésére, azt akarod kitalálni, hogyan kell játszani az ellenfelet. Ez sokkal könnyebb volt, mint megpróbálni kitalálni, hogyan fogok játszani a partneremmel szemben (mert nem igazán tudtam). És ez könnyebb mondani, mint csinálni!

Azt akarod, hogy képes legyen átnézni egy játékot később, és azt mondják, kellett volna, hogy ő összehajtható a teljes ház, ahelyett, hogy, nem kellett volna nyomja le egy dió flush húzza a készlet, és ő ütött engem az ő egyenes. Mindannyian találkoztunk olyan játékosokkal, akik ismerik a játékot, mintha egész életükben velük játszottak volna. A legjobb módja annak, hogy megtanuljak pókerezni, az volt, hogy magam ellen játsszam.

Ez magában foglalta ugyanazokat a matematikai készségeket, és az eredmények jobbak voltak, mert magam játszottam a partnerem helyett.

Be the first to review “2004bushaw”

Your Rating for this listing